У це дуже вірять і самі діти, і їхні вчителі, і гості-Миколаєві помічники

В Україні з давніх-давен відзначали свято Миколая з особливим шануванням.  Напередодні, 18  грудня шкільне самоврядування  радо привітало учнів молодших класів театралізованим дійством.

До вихованців закладу завітали янголята зі Святим Миколаєм, чарівні сніжинки та небесні зірочки. Не обійшлося й без чортика з різочками, який намагався вкрасти торбинку з дитячими листами Святому Миколаю. З надзвичайним захопленням спостерігали учні молодших класів за дійством, що відбулося у залі. І цього разу, як у кожній казці, добро перемогло і всі дітлахи отримали гостинці від святого Миколая, адже батьки приготували для дітей невеличкі подарунки – як прояв любові та піклування.

У цей день до школи завітав настоятель Вознесенської церкви отець Роман. З великим задоволенням діти та гості свята слухали розповідь настоятеля про життя Св. Миколая, звертаючи увагу на його велику любов до ближніх, хворих, бідних і нужденних. «Святий Миколай жив дуже давно, однак люди і сьогодні про нього пам’ятають, адже  святий Миколай жив любов’ю і добротою до ближніх. Такі одвічні цінності як любов, доброта, милосердя та допомога потребуючим будуть завжди актуальними», – зазначив священик. За підтримки отця Романа кожна дитина отримала  солодкі подарунки.

2952

До привітань приєдналася І.А.Харченко, директор школи: «Свято це – очікуване, це свято Любові, Милосердя, воно вчить поважати один одного, бути виваженими, толерантними, розумними. Це свято очікують й дорослі, тому що цього дня вони хоча б на мить повертаються до дитинства. Окрім того, Святий Миколай наче нагадує їм: «Не забудьте дітей! Відзначте їхні старання та добрі справи!»

2950

2951

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *