Подаруй солдату свято

Напередодні Дня святого Миколая, з ініціативи лідерів учнівського самоврядування, в Лебединській СШ №7 пройшла  благодійна акція. Педагогічний колектив, учні та їх батьки, маючи небайдужі серця та високу громадянську позицію, не залишаються осторонь подій, що охопили нашу державу. Долучаючись до підтримки воїнів АТО та поранених бійців, школярі виготовили  обереги для солдатів – ляльки-мотанки та янголят. Щоб підтримати бойовий дух воїнів та додати настрою напередодні дня Святого Миколая, учні зібрали шоколадки, інші солодощі та новорічні іграшки. Також діти написали листи до солдатів, в яких висловили свої щирі почуття та побажання швидкого повернення до рідної домівки з перемогою.

Участь у подібних акціях вже стала традиційною для навчального закладу. Було проведено благодійний ярмарок по збору грошових коштів на придбання речей першої необхідності для наших солдат. Батьки, долучившись до спільної справи, зібрали продукти харчування, аби збагатити святковий стіл захисників Вітчизни.

2945

2946

Акція “Святий Миколай іде до воїнів АТО”, проводилася з метою підтримки морального духу захисників України. Учні написали  листи, виготовили листівки та сувеніри для бійців,

На деякий час діти стали помічниками Святого і зібрали подарунки для воїнів, які захищають цілісність нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції.

Дякуємо всім небайдужим, хто брав участь в акції!

Слава Україні! Героям слава!

 2947

2948

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *