Музика єднає

Днями в Лебединській дитячій школі мистецтв відбувся концерт студентів Вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського. Троє чарівних дівчат: Анна Птіченко (3 курс), Єлизавета Левченко (3 курс) та Аліна Петренко (4 курс) підготували велику програму з яскравих фортепіанних творів видатних композиторів-класиків: Й. Баха, Л. ван Бетховена, В.А. Моцарта, С. Рахманінова, Ф. Шопена та Л. Ревуцького. Кожен виконавець у своїй неповторній манері яскравими фарбами музичної палітри створював живі полотна музичних образів, що проникали в свідомість слухачів та захоплюючи їхню уяву, народжували новий світ, зітканий з найтонших почуттів.

Студентки, які приїхали з концертною программою, є вихованцями старшого викладача, завідуючої спеціальним фортепіано Сумського вищого училища мистецтв і культури – Тамари Пастухової. Вже вкотре її студенти дарують лебединським глядачам можливість почути велику класичну музику у живому виконанні. Постійною і завжди бажаною для слухачів дитячої школи мистецтв виконавицею таких концертів є Аліна Петренко – колишня випускниця лебединської дитячої школи мистецтв (клас викладача Людмили Бурнос), яка рік у рік демонструє за роялем високу виконавську майстерність.

Викладачі та учні Лебединської дитячої школи мистецтв щиро вдячні студенткам за чудовий концерт і бажають міцного здоров’я, творчого натхнення та високих результатів у навчанні.

2844

Дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *