В Лебедині встановили новорічну ялинку

З наближенням до Нового Року святковий настрій все більше поширюється серед городян. Додає його і новорічна ялинка, яку цими днями встановили на центральній площі Лебедина. Ялинка, висотою понад 16 м – місцева. Виросла вона на території колишнього автопарку.

За встановлення міської новорічної ялинки міськвиконком висловлює щиру подяку приватному підприємцю Миколі Шумилу, який подарував її лебединцям безкоштовно.

Слід відзначити, що цього року головна героїня новорічних свят є надзвичайно красивою та яскравою. Найближчими днями комунальні служби міста почнуть її прикрашати іграшками та гірляндами. Відкриття ж новорічної ялинки заплановане до Дня Святого Миколая. І тоді ялинка засяє яскравими новорічними вогнями.

Традиційно, в рамках новорічних заходів, в місті триває конкурс на краще виготовлення новорічної маски та ялинкової іграшки серед учнів класів образотворчого мистецтва, гуртків естетичного виховання та загальноосвітніх закладів міста. Учні, творчі роботи яких буде визнано кращими, отримають грамоти та дипломи.

2775

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *