Із турніру – з перемогою

Початок грудня ознаменувався проведенням в Києві ІV Всеукраїнського турніру «Кубку Співдружності 2015» з японського шотокан карате JSKA, який зібрав спортсменів із Київа, Северодонецька, Запоріжжя, Сумщини, Білої Церкви, Чернігова.

Вже вчетверте в цьому турнірі брала участь збірна команда СК «Будо Спорт» під керівництвом Віталія Сахнюка. Цей турнір для наших спортсменів вже традиційний і є одним із формуючих ланок відбору до молодіжної збірної команди з карате JSKA, а також підводив своєрідний підсумок у змагальному 2015 році.

Змагання носили особисто-командний характер, а спортсмени змагались у двох підкатегоріях:  ката – технічні комплекси, та куміте – довільний двобій. У запеклій боротьбі на татамі наша збірна команда виборола 6 золотих, 8 срібних, та 8 бронзових медалей. Так, представники Лебедина внесли вагомий внесок у загальнокомандному заліку. Золото вибороли: Олександра Фісіченко, Анастасія Меша, Назар Меша, срібло – Павло Кривокоритов, Кіріл Колєсніченко, Валерій Павлюк, Станіслав Приходько. Бронзу вибороли –  Олександр Маліков, Олександр Машин та Влада Безкоровайна.

В загальнокомандному заліку СК «Будо Спорт» зайняв 2 місце, поступившись лише господарям турніру – клубу «Мета» Київ. 3 місце посіла команда «Тора» з Северодонецька.

Попереду інтенсивна підготовка до нових змагань і підкорення нових спортивних вершин.

Тож, вітаємо переможців та призерів, та пишаємось нашими юними талановитими спортсменами!

 Інформація СК «Будо Спорт»

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *