Підліткам про закон

Людина від народження є частиною суспільства, життя в якому відбувається в межах правових та соціальних норм. З метою популяризації та обізнаності населення в цій сфері в рамках «Тижня правових знань» в бібліотеках відбувся ряд  масових заходів.

Зокрема, в Кобижчанському клубі бібліотекою №1 організована зустріч учнів 7-8 класів  ЗОШ №3 з інспектором Лебединського відділу поліції капітаном поліції В’ячеславом Лісовицьким, який  провів з школярами лекцію-бесіду на тему «Підліткам про право і закон». Він розповів, про відповідальність за скоєні злочини, яку несуть винні особи, навіть у підлітковому віці. Учні з великою увагою та цікавістю слухали приклади злочинів  та задавали працівникові поліції різноманітні питання.

Також в бібліотеці проведені: бесіда на тему «Пустощі і кримінальна відповідальність» та казково-правова гра-вікторина «Герої казок як злочинці». Діти брали активну участь в обговоренні різних правових аспектів і питань. На книжкових полицях «Читач запитує-юрист відповідає» та «Держава Україна та її закони», присутні мали змогу ознайомитися з тематичною літературою.

Працівники бібліотеки №2 для учнів початкових класів ЗОШ№5 І-ІІІ ст. провели правовий тренінг «Мир і дружба-не дива, або Знай свої права». А для дорослих користувачів в читальному залі бібліотеки оформлено тематичну поличку«Правове будівництво».

В рамках тижня правових знань в бібліотеці №3 для молоді оформлено книжкову полицю «Дороги, які ми обираємо», на якій представлена як правова література так і книги про здоровий спосіб життя.

2759

2760

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *