Онлайн-голосування припинено

Вже третій рік поспіль в місті Лебедині проводиться конкурс «Людина року». Започаткований в 2013, цей рейтинг стає все більш затребуваним. Тому що базується на одвічних гуманістичних цінностях – утвердженні людської гідності, глибокої поваги до Людини-творця, будівничого, патріота.

Підносячи на найвищий щабель загальноміського визнання кращих з поміж достойніших, стверджуючи невичерпність інтелектуального, творчого потенціалу нашого міста, «Людина року» заслужено і закономірно стає важливою подією в суспільному житті Лебедина. Подією, про яку сперечаються, але яка нікого, незалежно від оцінок, не залишає байдужим. І це – найголовніше.

Намагаючись зробити конкурс максимально прозорим та відкритим, а головне – залучити лебединців до процесу оцінювання претендентів, Конкурсна комісія у 2015 році звернулася до лебединців, щоб дізнатися думку громади. Протягом 10 днів на офіційному сайті Лебединської міської ради тривало голосування за претендентів у різних номінаціях.

Та, як не прикро, голосування продемонструвало, як не саме бажання лебединців чесно і справедливо оцінити претендентів та їхні здобутки, як прагнення окремих людей до маніпулювання та спотворення ходу і результатів Конкурсу. Виходячи з цього, Конкурсною комісією було прийнято рішення про припинення онлайн голосування. Адже, як вважає сама Комісія, жоден з номінантів сам не погодиться з перемогою, якщо у цій перемозі буде хоча б найменший сумнів щодо її чесності.

Разом з цим Конкурсна комісія дякує всім лебединцям, які взяли участь у голосуванні та чесно віддали свій голос за одного з претендентів. Під час підведення підсумків конкурсу, наприкінці 2015 року, Конкурсна комісія намагатиметься максимально врахувати думку громади.

Конкурсна комісія щорічного міського конкурсу на звання «Людина року»

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *