Викладачі дітям

У Лебединській дитячій школі мистецтв знову концерт! 26 листопада у залі школи відбувся творчий вечір «Викладачі дітям». Така назва не випадкова, адже перед глядачами виступали виключно викладачі школи мистецтв, а слухачами були учні та їх рідні.

До програми концерту були включені сольні номери на різних інструментах (фортепіано, гітара, баян), вокальний спів, ансамблі (фортепіанний дует, вокальне тріо, ансамбль народних інструментів) та життєстверджуючий хореографічний дует із завжди актуальною назвою «Незалежність».

Такий концерт у дитячій школі мистецтв був проведений вперше, та з впевненістю можна сказати, що прем’єра була досить вдалою. Викладачі виконували музичні твори з натхненням, а слухачі приємно вражали зацікавленістю та бурхливими оваціями.

Радісна, піднесена атмосфера творчого вечору та справжня, жива музика невидимими нитками поєднали всіх присутніх у залі та подарували багато позитивних емоцій!

Музичні вечори у Лебединській дитячій школі мистецтв завжди несуть у собі добро, віру у світле майбутнє та надихають на нові творчі ідеї і досягнення!

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *