Переможцем обласного конкурсу стала класний керівник школи №7

Професію психолога, судді, адвоката, столяра, туриста чи навіть двірника може у собі поєднати одна людина – класний керівник. Сьогодні класний керівник здійснює виховання в учнів культури поведінки, формує високі моральні якості; забезпечує єдність педагогічних вимог з боку сім’ї і школи; організовує в разі необхідності допомогу учням (навчальну, матеріальну, моральну); проводить заходи, які передбачають зміцнення здоров’я школярів; організовує їх суспільно корисну працю, веде документацію класу; будує свої взаємини з учнями і їх батьками на демократичних началах, співробітництві, сприяє розвитку самоврядування учнів.

Кращі з кращих, ті, хто виховує наше юне покоління, змагалися  і цього разу в конкурсі «Класний керівник – 2016». Як загальнодержавний захід конкурс спрямований на виявлення досвіду кращих вчителів – класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології; популяризацію педагогічних здобутків класних керівників – новаторів; створення інформаційно-освітнього простору. Серед  класних керівників міста, які мають свої особливості, свої родзинки,  перемогу отримала Юлія Володимирівна Туча, класний керівник 8-Б класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7.  

«Мені запропонували  взяти участь у випробуваннях, і я з радістю погодилася, тому що це перший досвід у такому важливому конкурсі для мене. Отримати перемогу, –  зазначає   Юлія Володимирівна, допомогли самі ж учні. Діти мене дуже підтримали, це і їх перемога, і результат моєї роботи».

Не помилилося компетентне журі міського етапу Конкурсу, суворо оцінюючи матеріали вчителя, які  містили опис виховної системи класу з повним  розкриттям її компонентів, опис власного педагогічного досвіду, у якому  розкривались  авторські ідеї, презентацію  педагогічного досвіду у програмі PowerPoint, розробки  виховних заходів, фотоматеріали,  зуміло розгледіти у молодому педагогові потенціал і творчість, досвід і ініціативу, креативність, наполегливість і конкурентоспроможність. Нещодавно дійшла до школи радісна звістка:  Юлія Туча  визнана  переможцем ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» (Наказ Департаменту освіти і науки Сумської  обласної  державної  адміністрації від 24.11.2015 № 705-ОД).

Щиро вітаємо нашу переможницю! Бажаємо Юлії Володимирівні міцного здоров’я, творчого натхнення, значних професійних здобутків, яскравого життєвого шляху. Нехай не зрадить вам успіх і в ІІІ етапі конкурсу!

2647

2648

2649

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *