В Лебедині відзначили День Гідності і Свободи

З гімну України в Лебедині розпочалися заходи з нагоди відзначення річниці Євромайдану й Дня Гідності та Свободи. Перед пам’ятником Героям Небесної Сотні та Героям АТО зібралися небайдужі лебединці. Серед них учасники АТО, члени їхніх сімей, волонтери, молодь міста та представники місцевої влади.

Щоб вшанувати пам’ять усіх загиблих за Україну, люди прийшли до пам’ятника з прапорами, жовто-блакитними стрічками. Багато з них, під час виконання пісні «Україна», не стримували сліз.

Минуло вже 2 роки із того моменту, як на Майдан вийшли герої, що поклали початок Революції Гідності. За цей час Майдан перетворився не тільки на випробуванням на цінність особистості людини, а й виміром людськості та гідності.

Віддати шану мужності і патріотизму українців, закликав присутніх міський голова Олександр Бакликов. Звертаючись до молоді, він наголосив на їхній ролі у розбудові нової України. Адже саме молодь першою вийшла на Майдан. Ці люди вийшли за своєю мрією – жити в оновленій країні, жити в сильній європейській країні.

2621

2622 2624

Патріотичними піснями привітали присутніх солісти міського відділу культури Олена Демиденко та Світлана Набок.

Пам’ять про загиблих героїв присутні вшанували хвилиною мовчання та квітами.

2626

2627 2628

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *