В Лебедині відбувся студентський бал

До міжнародного дня студентів у Лебедині відбувся традиційний загальноміський студентський бал. 19 листопада у спортзалі  Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка зібралися кращі з кращих, найталановитіші та найактивніші студенти Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка, Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка, ВПУ лісового господарства, а також вперше – учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Найбільшу кількість запрошень отримали студенти, як винагороду за успішність в навчанні, громадську роботу та творчу діяльність. 

Загалом на бал потрапили більше 500 студентів та учнів. Всі вони дотримувалися суворого дрес-коду. Дівчата – у вечірніх та бальних сукнях, в елегантних костюмах – юнаки.

Зі святом студентів привітав міський голова Олександр Бакликов, зазначивши, що молодь – найпрогресивніша частина населення. І, дивлячись на лебединських хлопців і дівчат, зізнався мер, відчуваєш, що у нашого міста велике майбутнє! Традиційно міський голова вручив найактивнішим, найуспішнішим студентам грамоти і подяки.

2553

2554

Студентів також привітали керівники і представники навчальних закладів. Зокрема, директор Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка Олександр Удодік, заступник директора Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Ольга Магаляс, в.о. директора ВПУ лісового господарства Валентина Косяченко та начальник міського відділу освіти Володимир Доценко. У своїх вітаннях вони відзначали, що студентський бал є гарною традицією та дуже потрібним заходом. І вже більше десяти років він себе виправдовує, залишаючись однією з найяскравіших сторінок студентського життя. Щороку молодь все більше прагне потрапити на студентський бал, тому що це дійсно є яскравим та незабутнім для них заходом.

2570

2597

Протягом усього вечора у залі лунала чудова музика, під яку вальсували студенти. Кожен навчальний заклад підготував своє танцювальне бачення сучасного балу, яке продемонстрували у вигляді флеш-мобу. Вийшло досить неординарно та яскраво, адже в цьому дійстві поєдналися традиційна класика та сучасність.

[layerslider id=”109″]

Також на студентів чекав приємний сюрприз – солодкі подарунки від Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка.

Організатори балу, студентське самоврядування та адміністрація училищ висловлюють щиру вдячність усім, хто підтримав сміливу ідею креативного святкування Дня студента, допоміг спільно подарувати свято студентській молоді Лебедина.

2600

2607

2617

2608

[layerslider id=”110″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *