В Лебединській ЗОШ №1 відкрито новий комп’ютерний клас

18 листопада міський голова Олександр Бакликов відвідав Лебединську ЗОШ №1.  Приводом візиту стало відкриття нового комп’ютерного класу. Подія для школи не пересічна, адже 10 сучасних комп’ютерів полегшить впровадження інформаційних технологій у навчально-виховний процес та допоможе учням підвищити рівень здобутих знань. Вартість комп’ютерного класу складає 74,2 тис. грн., що отримані у формі субвенції з обласного бюджету.

Коментуючи подію, міський голова зазначив: «Ми живемо в сучасному світі, який ставить перед дітьми завдання бути швидкими, чітко орієнтуватись у сучасному світовому просторі, а комп’ютери і створені саме для того, аби швидко орієнтуватися в інформаційних потоках.

Тож, в міських школах повинні бути такі умови навчання, які сприяють вихованню успішних особистостей. Діти, які навчаються у цій школі, матимуть можливість на більш високому рівні опановувати інформатику, вивчати новітні комп’ютерні програми, готуватися до уроків – добирати матеріали з інтернет-бібліотек. Навчання з використанням комп’ютерних-технологій повинно стати нормою для всіх шкіл. Це одна з головних потреб сьогодення», – наголосив Олександр Бакликов.

У Лебединській ЗОШ №1 навчаються 380 учнів, а уроки інформатики вивчають вже з 2-го класу. Нові ком’ютери не тільки стимулюватимуть школярів, а й допоможуть вчителям готувати роздатковий матеріал на уроки, складати презентації тем, – розповіла директор школи Ольга Хоменко.

2549

2550

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *