Лебедин: проведено семінар психологів

Питання ведення ділової документації працівниками психологічної служби є надзвичайно актуальним. Саме спеціалісти служби ведуть різноманітні обліки, записи, звіти. Тому на звернення обласних центрів практичної психології та соціальної роботи, зокрема нашої області, Міністерством освіти і науки було надано роз’яснення щодо оптимізації документації працівників служби. Але це питання потребувало обговорення і на рівні служб міст і районів. Обласним навчально-методичним центром практичної психології було запрошено психологічну службу міста до участі у вебсемінарі «Про ведення службової документації та організацію роботи», який відбувся 11 листопада 2015 року. До міського методичного кабінету прибули психологи дошкільних закладів, шкіл та медичного училища. Така форма онлайн-спілкування з представниками обласного центру – Іриною Мурухіною, завідувачем навчально-методичним центром та Анною Растростою, методистом центру – дозволила дистанційно отримувати вичерпні відповіді на питання планування, ведення ділової документації.

Для практичних психологів  був створений ефект повної присутності в аудиторії, вони отримали не тільки нову інформацію, індивідуальну консультацію спеціалістів обласного центру, допомогу у спірних питаннях, але і можливість прямого спілкування з обласним центром та колегами. Здійснювалась висока доступність для «відвідування» семінару (не потрібно витрачати кошти на відрядження), фахівці-психологи сприймали  інформацію  у звичайній обстановці.

Вебінари – сучасна форма спілкування, яка дозволяє швидко, ефективно і доступно отримати інформацію, поспілкуватися кожному з фахівцями, отримати корисні поради. Дякуємо обласному навчально-методичному центру за цікаву і плідну он-лайн форму роботи.

2470

Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *