Вечір класичної гітари від Михайла Гончарова

Музика – це рай, в який можуть поринути тільки ті, хто цього хоче, цінує та творить це диво. Ці слова влучно говорять про сольний концерт гітариста, лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів гітарного мистецтва, студента ІІ курсу Київської консерваторії імені П. Чайковського, класу професора Миколи Михайленка – Михайла Гончарова, що відбувся 6 листопада ц.р. у залі Лебединської дитячої школи мистецтв.

З під його чутливих пальців струни гітари співали, танцювали, завмирали та лавиною заповнювали повітряний простір, в якому царювала прекрасна музика.

Міша Гончаров – випускник Лебединської школи мистецтв та Сумського вищого училища мистецтв і культури імені Д. Бортнянського, тому присутнім на його концерті викладачам – Олександру Ковальчуку та Тетяні Литовченко – було особливо приємно спостерігати за професійним ростом їх вихованця та насолоджуватися бездоганною грою творів видатних гітарних композиторів.

Людина з такою багатою, щирою душею та величезним прагненням до вдосконалення того, чим вона займається, завжди буде щасливою та достойною, щоб її цінували оточуючі. Ми, викладачі школи мистецтв, дуже вдячні Михайлу Гончарову за неперевершений концерт, за годину щастя та добра! І йому бажаємо міцного здоров’я, творчих успіхів та подальших перемог у гітарному мистецтві!

2438

Лебединська школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *