Волонтери не втомлюються постачати армії допомогу

«Волонтери Лебединщини» готуються до чергової відправки гуманітарного вантажу в зону проведення антитерористичної операції. Наразі вони зібрали кілька мішків овочів, велику кількість різної консервації, солодощі, тощо. Все це вже підготовлено для відправки бійцям на схід України. Як кажуть самі волонтери, наявність домашньої їжі на передовій допоможе бійцям згадати про рідну домівку.

Разом з продуктами харчування везуть волонтери й буржуйку та пральну машину. Студенти педагогічного училища ім. А.С. Макаренка передали бійцям ковдри (123-я група) та міні-бібліотеку, щоб бійцям було що почитати у вільний час. Надали допомогу й працівники Лебединського суду.

«Ми збираємо допомогу по-трохи від різних людей і, в результаті, повністю завантажуємо наш автомобіль. Я хочу подякувати лебединцям, які нам допомагають. Низький уклін їм не тільки від бійців, а й від їхніх родин, що переживають за своїх рідних в зоні АТО», – сказав волонтер Олександр Спічка.

Повезуть гуманітарний вантаж в зону АТО на автомобілі УАЗ, який волонтери передали в одну із частин в зоні АТО ще на початку цього року. Нещодавно цей автомобіль повернувся в Лебедин, де його відремонтували, і тепер він знову готовий рушати на Схід. За водія в ньому наш земляк – Володимир Савченко.

Запланували свій від’їзд волонтери вже найближчої п’ятниці, 13 листопада. До цього часу збір коштів і речей продовжується. Не залишайтесь байдужими і ви! Адже нашу спільну перемогу ми можемо наблизити, лише об’єднавши зусилля та подолавши байдужість. Зміни у країні розпочинаються із людей, простих небайдужих громадян України, бо ми і є країна.

2435

2436

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *