У Лебедині відзначили кращих соціальних працівників

30 жовтня в приміщенні міського управління праці та соціального захисту населення відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня соціального працівника.

Звертаючись до присутніх, міський голова Анатолій Троян тепло привітав усіх із наступаючим святом. Він високо оцінив роботу працівників соціальної сфери, яких сьогодні в Лебедині налічується кілька сотень осіб.

– В Лебедині немає жодної людини, яка б не була дотична до соціальних працівників, адже ваша робота – це робота з людьми, саме від вас залежить не тільки матеріальна підтримка вразливих верств населення, а й їхній душевний комфорт. А це фактично, 50 % населення Лебедина, – зазначив Анатолій Троян.

Під час урочистостей кращих працівників управління праці та територіального центру з обслуговування одиноких і непрацездатних громадян Лебедина вшанували відзнаками міського голови. Зокрема, подяки за багаторічну сумлінну працю та відданість професії отримали: в.о. начальника управління праці та соціального захисту населення Світлана Ліщук, заступник начальника управління Світлана Петрова, спеціалісти управління Вікторія Шелест і Алеся Березова, соціальні працівники територіального центру Валентина Товстолиткіна та Світлана Хрін.

2390

2391

2389

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *