Інновації в лебединській освіті

Підсумкова науково-практична конференція відбулася  26 жовтня в Лебединській СШ №7. Її мета – підвести підсумки реалізації науково – методичної проблеми «Інноваційна грамотність педагога як умова розвитку його професіоналізму». У ході конференції було розглянуто наступні питання повістки денної:

– формування пізнавальної активності молодших школярів у світлі використання інноваційних технологій;

– інтенсифікація процесу вивчення української мови та літератури шляхом організації самостійної роботи учнів;

– використання інтерактивних методів навчання на уроках зарубіжної літератури як умова формування життєвих компетентностей учнів;

– розвиток практичного мислення у процесі навчання англійського діалогічного мовлення;

– фізичний розвиток школяра і шляхи його удосконалення;

– навчально – пошукова діяльність на уроках географії;

– нестандартні форми організації взаємодії педагогів і батьків у сучасній школі.

– проектна технологія як умова формування ціннісних орієнтирів через соціалізацію талантів особистості.

Про результативність роботи школи за останні роки говорила у доповіді заступник директора з навчально-виховної роботи Безкоровайна О.В. Досвідом з упровадження тих чи інших інноваційних технологій у виступах під час обговорення доповіді поділилися заступник директора Судніцина Л.М., вчителі Коваленко Л.М., Завора С.М., Гаврилишина Л.І., Омельченко О.А., Вакула Л.І. Учасниками майстер – класу  з проведення інтерактивних вправ під час виступу учителя початкових класів Бендюг А.І. стали усі присутні, у нетрадиційній формі презентувала власну виховну систему класний керівник 8 класу Туча Ю.В. У роботі конференції взяли участь завідуюча міським методичним кабінетом Вялкова Л.В. та практичний психолог школи Звоновська О.І. Лариса Василівна у своєму виступі наголосила на значенні впровадження інноваційних технологій у навчально – виховний процес, що є неможливим без глибоких знань і умінь самого вчителя, а Олена Іванівна в свою чергу запропонувала педагогам психологічний тест на визначення їх позиції у соціумі.

На завершення конференції учасниками прийнята резолюція.

2399

2401

2402

Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *