Подяка за гідність і патріотизм

Сьогодні вже практично не можливо уявити наше суспільне життя без волонтерів, які своєю наполегливою працею щодня роблять все, аби полегшити життя нашим захисникам в зоні АТО. Більше року вони доставляють на передову: теплі речі, одяг, взуття, біноклі, тепловізори, продукти харчування, а також побажання МИРУ від усіх лебединців.

В нашому місті добре всім відома благодійна організація «Волонтери Лебединщини». Активісти цієї організації збирають кошти, допомогу, купують амуніцію, продовольство і все необхідне для бійців, що воюють нині на Сході. Зазвичай, за цю безкорисливу і таку необхідну діяльність, а також служіння Україні, волонтерів часто нагороджують подяками і почесними грамотами…

Але бувають і протилежні випадки. Саме це сталося, коли 21 жовтня представник благодійної організації «Волонтери Лебединщини» Олександр Спічка подякував лебединцям за допомогу, яку волонтери доставили 16 жовтня ц.р. до військового шпиталю 54-ї окремої бригади у Донецькій області, де працюють лебединські лікарі Володимир Усенко та Володимир Чечіль. Того дня, відповідно до замовлення із госпіталю, волонтери привезли повний КАМАЗ дров, а також кілька сотень кілограм овочів (картоплі, моркви, капусти, цибулі).

Як відзначає Олександр Спічка «Чим далі, тим все важче збирати допомогу волонтерам». Але все рівно знаходяться люди, що не залишаються осторонь і завжди допомагають. Зокрема, це Олександр Марченко (керівник Лебединського хлібзаводу), що був відзначений подякою за наданий для волонтерів транспорт. Також нагрудним знаком від благодійної організації були відзначені: водій камазу Олександр Орел та міський голова Анатолій Троян, який допоміг отримати дрова.

В свою чергу міський голова подякував волонтерам та усім лебединцям, хто, не шкодуючи власних сил, здоров’я, грошей та часу, допомагає нашим військовим, які захищають українську землю та  цілісність держави  у зоні АТО. Адже їм ця підтримка дуже потрібна.

2290

2291

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *