В Лебедині пройшла першість з панкратіону

Сьогодні Лебедин, по праву, можна назвати одним із центрів розвитку такого виду спорту, як панкратіон. Ось вже багато років потужний осередок цього спортивного напряму існує та успішно розвиваються на базі Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка.

Саме, на базі педагогічного училища, 17 жовтня відбулися змагання відкритої першості міста Лебедина та Сумської обласної ДЮСШ єдиноборств з панкратіону серед молодших юнаків та юніорів 2000-2001 та 2002-2003 років народження у 12 вагових категоріях.

У змаганнях приймали участь 85 юнаків і дівчат з міста Суми, Лебедина та Лебединського району. Загалом були розіграні 22 комплекти нагород.

В урочистій частині турніру учасників змагань привітав міський голова Анатолій Троян, який побажав спортсменам волі до перемоги і впевненості в своїх силах. Він підкреслив успіхи лебединської школи панкратіону та пообіцяв юним спортсменам підтримку міської влади. Міський голова також вручив переможцям медалі та грамоти.

2227

2237

За результатами фінальних поєдинків, лебединська команда показала дуже високий результат, що було відзначено суддями, і вже за кілька тижнів представлятиме наше місто на обласних змаганнях в місті Суми.

Слід також відзначити, що тренер лебединської команди – Сергій Гавриш був представлений до почесної відзнаки «Заслужений тренер України».

2231

2230

[layerslider id=”104″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *