Приємна новина для пільговиків

На своєму останньому засіданні виконавчий комітет Лебединської міської ради вніс зміни до Порядку перевезення пільгової категорії пасажирів автомобільним транспортом (рішення № 196 від 18.09.2015 року), збільшивши норматив перевезення пільгової категорії пасажирів на один рейс з 1 до 2 осіб.

Зміни вступлять у силу з 1 жовтня 2015 року і будуть діяти до кінця року.

Загалом правом на пільговий безкоштовний проїзд в Лебедині користуються 13 категорій пільговиків. Серед них: пенсіонери за віком, інваліди війни І, ІІ, ІІІ груп та особа, яка супроводжує інваліда І групи, учасники бойових дій, учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорій з посвідченням серії “А”, діти з багатодітних сімей, діти-сироти та діти без батьківського піклування, військовослужбовці строкової служби, ін. категорії.

Як відзначає міський голова Анатолій Троян, прийняте рішення полегшить життя лебединцям пільгових категорій в питанні проїзду на роботу, дітям – до школи, тощо, особливо в умовах наближення зими та холодів. Також міський голова подякував міським перевізникам за розуміння і готовність перевозити більше пільговиків на один рейс, ніж передбачено рішенням.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *