Лебединські педагоги на Всеукраїнському Дню дошкілля

П’ятий рік поспіль дошкільники України збираються на своє професійне свято ­­– Всеукраїнський День дошкілля. З нагоди святкування цього дня, 25 вересня 2015 року, у Київському палаці дітей та юнацтва відбулися урочисті заходи, які зібрали представників дошкільної освіти з усіх куточків нашої держави.

Сумська область була теж гідно представлена своїми учасниками. У складі делегації від нашого міста урочистості відвідали: спеціаліст міського відділу освіти Любов Влезько, яка опікується питанням дошкільної освіти та педагоги Лебединського педагогічного училища ім. А.С. Макаренка –     Вікторія Таран і Алла Турченко.

Серед почесних гостей на заході був присутній і заступник Міністра освіти і науки Андрій Гевко, який привітав присутніх з професійним святом та заначив: «Все починається з садочка. Подальші кроки кожної дитини – це фундамент майбутнього, який закладається вихователем».

Змістовно та цікаво пройшла презентація виставок методичної літератури, посібників, проведення майстер-класів, тренінгів науковцями, педагогами-дошкільниками. Презентовано фотовиставку «Ми маленькі українці».

На урочистому концерті, присвяченому Всеукраїнському Дню дошкілля, вихователів привітали з професійним святом дитячі творчі колективи Київського палацу дітей та юнацтва.

[layerslider id=”95″]

Відділ освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *