Діти пільгових категорій безкоштовно відвідали цирк

Незабутні враження та шквал яскравих емоцій отримали діти пільгових категорій, які відвідали 20 вересня ц.р шоу програму «Цирк на льоду». Дружня атмосфера, професійний колектив артистів зачарував всіх глядачів.

За старою традицією цирку, який вже не перший рік приїздить до Лебедина, більше пів сотні квитків були подаровані дітям з соціально-незахищених сімей, дітям сиротам та інвалідам, а також дітям учасників АТО з нашого міста.

Загалом 28 дітей-сиріт, дітей без батьківського піклування та 24 дітей учасників АТО відвідали циркову виставу в останній день перебування цирку в Лебедині.  Юні глядачі не лише спостерігали шоу, але й взяли участь у конкурсах. Завдяки такій насиченій програмі та позитивній атмосфері цирку дітлахи отримали незабутні емоції, потужний заряд енергії та гарного настрою, веселощі та захоплення, а спогади у їх пам’яті залишаться ще надовго.

Подякував представникам київського цирку ДП «Молодість», за безкоштовні квитки для лебединських дітей, міський голова Анатолій Троян. Він відзначив, що такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю. В свою чергу представники цирку підкреслили, що всі діти мають право на казку, і завдання цирку – дарувати таку казку дітям.

1921

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *