Спорт єднає всіх

17 вересня 2015 року в мальовничому куточку нашого рідного Лебедина – міському лісопарку, адміністрація, викладацький склад та студентство ВКНЗ СОР Лебединське педагогічне училище ім. А.С. Макаренка провели дружній туристичний похід, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

Цього дня знову «ожив» міський Лісопарк. Завирував в ньому веселий юнацький сміх, запалали вогники по-гостинному облаштованих куренів, розлилася повноводною рікою естафета цікавих подій, підготованих для учасників організаторами дійства. Це – веселі старти і спортивні естафети, конкурси куренів, речівок, польового кулішу, різноманітні ігри, святкова дискотека і багато-багато іншого!

Лебединський міський відділ культури і туризму (начальник Ірина Саєнко) на цьому заході гідно представила випускниця Лебединського педучилища, солістка Лебединського міського центру культури і дозвілля, учасниця народної аматорської вокальної студії «Овація», лауреат багатьох фестивалів і конкурсів Олена Демиденко. Тематичні і патріотичні  пісні подаровані Оленою учасникам туристичного походу стали яскравою родзинкою заходу.

Висловлюємо сподівання, що подібні акції, які вже стали улюбленими для студентської молоді міста, стануть традиційними. І щороку, навесні і восени, знову будуть «оживати» вікові сосни міського лісопарку, і будуть дарувати всім присутнім радість від зустрічі з рідним містом, природою, вірними друзями.

1871

Відділ культури і туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *