Працювала обласна школа педагогічної майстерності

16 вересня 2015 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося засідання обласної школи педагогічної майстерності: «Формування естетичного середовища засобами декоративно-ужиткового мистецтва».

Активну участь у роботі цього заходу взяла й вчитель трудового навчання Лебединської СШ №7 Оксана Івахнова.

Як відзначають організатори, метою заходу – є орієнтація на виховання особистості з усталеним естетичним світоглядом на підґрунті загальнолюдських пріоритетів та цінностей, симбіозу естетичного виховання та трудової підготовки школярів.

В ході роботи обласної ради було відзначено, що вивчення предметів художньо-естетичного циклу в системі загальної середньої освіти є важливим чинником духовного розвитку естетичної та загальної культури. Зміст шкільної художньо-естетичної освіти розкриває перед учнями розмаїття жанрів і стилів українського та світового мистецтва, своєрідність вітчизняної художньої культури в контексті культуротворчих процесів людства, основи естетичних знань, долучає учнів до творчої діяльності в окремих видах мистецького самовираження.

1866

У творчій атмосфері результативно пройшли й майстер-класи керівників гуртків соціально-реалібітаційного відділу Сумського ОЦПО: Огнєва С.В. – «Декупаж», Окунь О.М. – «Декоративна іграшка» та Несвіт С.О. – «Сухе валяння» та учителя Лебединської СШ №7 Оксани Івахнової, яка  отримала рекомендації методичного та практичного спрямування.

 Лебединська СШ №7

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *