Відремонтовано найбільш проблемну ділянку на вулиці Вокзальній

Цими днями в Лебедині завершився капітальний ремонт вулиці Вокзальна. Як розповідає міський голова Анатолій Троян, за останні два тижня на цій вулиці вдалося зробити великий обсяг робіт.

«Багато жителів цього мікрорайону зверталися у міську раду із проханням відремонтувати вулицю Вокзальну, по якій курсує маршрутний транспорт, їздять активно і приватні автомобілі, – каже очільник Лебедина. – На сьогодні вже проведено ремонт дороги від м’ясокомбінату до перетину з вул. Леніна, де була найбільш проблемна ділянка дороги».

Це перший етап ремонту вулиці, відзначають в управлінні житлово-комунального господарства. Його особливістю є й те, що окрім асфальтування, проводяться й роботи з очистки узбіч від зайвого ґрунту.

– Техніка вже прибрала ґрунт на 300-метровій ділянці, загалом вивезено приблизно 20 камазів із землею, – відзначає в.о. начальника управління ЖКГ Ярослав Скорняков. – Після цього узбіччя вирівняв грейдер таким чином, щоб дощова та тала вода вільно стікала з дорожнього полотна, що дозволить подовшити термін його експлуатації. Крім того, завдяки цьому більше, ніж на метр розширено проїжджу частину.

Загалом, по вулиці Вокзальній заасфальтовано понад 2000 кв. метрів дороги. Асфальтування проводилося суцільним методом. Після завершення роботи на вулиці Вокзальній, в планах у ремонтників – вулиці Гастелло і Карпова.

Щодо знятого грунту з узбіч, то його планується використати для підсипки інших вулиць, а також формування клумб та зелених зон в різних частинах міста.

1842

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *