Здрастуй, школо!

Вже добігло кінця ще одне незабутнє, сповнене дитячої радості літо.  З веселим настроєм і квітами прямує дітвора до школи. Цього року День знань особливий для Лебединської ЗОШ №6, адже вже п’ятдесятий рік поспіль вона привітно  відчиняє двері і запрошує школярів у затишні класи.

Навчальний 2015-2016 рік традиційно розпочався 1 вересня святковою лінійкою, присвяченою Дню знань. Дружню шкільну родину привітали випускники школи, почесні гості міста: секретар Лебединської міської ради Людмила Химич, методист міського відділу освіти Микола Римар.

Цього року у шкільну родину знову влилося гомінке і непосидюче поповнення – 33 першокласники. Свято виявилося веселим і хвилюючим, панував гарний настрій, у повітрі витала атмосфера дружби, довіри, нових сподівань на нові звершення.

1771

1772

1773

Своїм лунким голосом покликав на урок перший шкільний дзвоник і сповістив про початок нового навчального року – нової сходинки на шляху пізнання.

Нехай цей начальний рік буде успішним як для першокласників, так і для випускників школи. Нехай  він принесе тільки приємні миті, а вчителів надихне успіхами вихованців. А всім учням

Навчатись на відмінно
Бажаєм вам віднині.
Батькам своїм на радість,
На славу Україні!

1774

1775

1776

1777

1778

1779

Лебединська ЗОШ №6

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *