Перший дзвоник в Лебединській ЗОШ №3

Непомітно промайнули теплі літні дні і вересень першим дзвінком знову покликав за парти своїх школярів.

Перший дзвоник є особливим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах одинадцятикласників просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається новий етап в житті. Хочеться відмітити, що цього року за парти в Лебедині сядуть 2404 учнів, 300 з яких навчаються у Лебединській ЗОШ №3.

Цього навчального року Лебединська ЗОШ №3 гостинно відкрила двері й для 32 маленьких першокласників, яких повела до чарівної Країни Знань перша вчителька Саричева Тетяна Олександрівна. З нею вони навчаться добра і мудрості, щирості й поваги, навчаться берегти і любити своє рідне місто, свою рідну землю.

1749

1768

Приємно відзначити, що свято першого дзвоника в ЗОШ №3, як завжди було гамірним і багатолюдним. Гамірним, бо не в силі учні стримати емоції після літніх канікул. А багатолюдним, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів та вихованців, а й їхніх батьків, і ще чимало лебединців, що не байдужі до життя школи.

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. За традицією першою привітала з початком нового навчального року усіх учнів, батьків, учителів директор школи Тетяна Фролова. Вона також подякувала усім, хто долучився до ремонтних робіт і підготовки школи до навчального року, відзначивши, що завдяки цим зусиллям учні навчатимуться в чистих світлих та затишних класах.

1754

1755

Привітав дружню шкільну родину зі святом і міський голова Анатолій Троян. Він побажав успіхів першокласникам та всім школярам, натхнення на сумлінну працю учителям та працівникам школи. На згадку про свято, Анатолій Троян вручив школі книгу місцевого краєзнавця Володимира Дудченка «Вулицями рідного міста» та грамоту за вагомий внесок у розвиток освіти міста, впровадження інноваційних методів у справі навчання та виховання підростаючого покоління та належну підготовку закладу до нового 2015/2016 навчального року.

Теплі привітання учасникам урочистостей висловила й представник батьківського комітету Анна Шатьорна. Найкращих слів і наймудріших порад добирали учням вчителі, гості, батьки. Чимало учнів школи одержали Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях. Не даремно міський голова у своєму вітанні наголосив, що ЗОШ №3 є одним з кращих навчальних закладів міста.

Під час заходу першокласників також привітали і найстарші учні – 11 клас. Вони подарували першачкам їх першу книгу – Буквар та подарунки.

Свято показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх учнів, батьків, вчителів і гостей.

Завершилося свято першим дзвінком у виконанні учня 11-го класу Дмитра Стукашина та учениці 1-го класу Поліни Тересової, що сповістив про старт нового навчального року.

1762

[layerslider id=”90″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *