Серпнева конференція педагогічних працівників Лебедина

Новий навчальний рік для школярів розпочинається завжди 1 вересня. А для  освітян Лебедина вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка відбулася 28 серпня. Цьогорічна серпнева конференція зібрала, мабуть, більше, ніж у попередні роки,  працівників освітньої галузі. В Лебединському будинку культури ледь вистачило місць для тих, хто забезпечує розвиток дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти Лебедина.

Головна мета зібрання – це своєрідна лінійка готовності до нового навчального року. Тому освітяни традиційно підбили підсумки щодо розвитку освітянської галузі Лебедина у 2014-2015 навчальному році та намітили основні завдання на новий навчальний рік, а також відзначили кращих педагогічних працівників міста.

Разом з педагогами міста у роботі конференції взяв участь міський голова Анатолій Троян. Звертаючись до присутніх педагогів, міський голова подякував їм за плідну працю та достойну підготовку до нового навчального року. На його думку, потрібно звернути більшу увагу на інноваційних підходах до розвитку освіти міста. Адже освіта сьогодні – це основа для розвитку інтелектуального потенціалу нашої країни, багатство нашого народу та чи не найголовніший чинник модернізації країни. І основним пріоритетом держави, на цьому шляху є турбота про розвиток інтелектуального потенціалу нації.

Анатолій Троян також вручив нагороди кращим педагогам міста.

Привітав колег і начальник відділу освіти Володимир Доценко. У своїй доповіді він підсумував досягнення минулого навчального року, визначив проблемні питання та сформулював завдання на новий 2015-2016 навчальний рік. Він також наголосив, що всі навчальні заклади міста добре попрацювали та гідно підготувалися до початку нового навчального року.

Конференція завершилася прийняттям резолюції щодо розвитку освіти на новий 2015/2016 навчальний рік.

1738

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *