Працювала спостережна комісія

27 серпня відбулося чергове засідання міської спостережної комісії. Розглянуто питання щодо організації здійснення  громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів осіб, засуджених до покарання, не пов’язаних із позбавленням волі. Також піднімалися питання щодо надання їм допомоги у соціальній адаптації.

Про стан виховної роботи із засудженими до громадських або виправних робіт з особами, засудженими до умовного строку покарання на території міста Лебедина доповів присутнім старший інспектор Лебединського РП КВІ Анатолій Глух.

Про стан  індивідуальної профілактичної та виховної роботи з особами, засудженими до умовного строку покарання розповіла в.о. директора Лебединського центру соціальних служб Наталія Гаврилюк.

У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень.

Окремо, голова спостережної комісії Людмила Химич зауважила про необхідність і в подальшому проводити щомісячну звірку осіб, засуджених до умовного строку покарання та забезпечення неухильного виконання всіх пунктів плану роботи спостережної комісії на 2015 рік.

1736

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *