У Лебедині відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні та Героям АТО

22 серпня, напередодні Дня Державного Прапора, в Лебедині відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні та героям АТО. Пам’ятник розташований по вул. Героїв Майдану, де минулого року був встановлений флагшток з прапором України.

На церемонії відкриття були присутні народні депутати України 7-го скликання Олег Тягнибок та Ігор Мірошниченко, представники міської влади, громадськості, духовенства, військовослужбовці, які брали участь у бойових діях у зоні проведення АТО.

На пам’ятнику також відведене місце для портретів п’яти мешканців міста Лебедина та сіл району, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Відкрили пам’ятник завдяки підтримці нашого земляка – Ігоря Мірошниченка, який на церемонії відкриття закликав городян пам’ятати наших сучасників, що в умовах ХХІ століття загинули та продовжують гинути за те, щоб ми з вами були господарями на власній землі.

За українську державу поклали голови тисячі патріотів. Але як переконаний міський голова, – Україна була, є, і буде, бо є воля українського народу жити у своїй незалежній державі. «Ми неодмінно збудуємо європейську, правову, соціальну, справедливу країну, заради чого поклала свої голови Небесна сотня та наші земляки в зоні АТО», — підкреслив Анатолій Троян.

Після церемонії відкриття пам’ятника почесні гості та мешканці міста пройшли ходою до міської площі, де відбувся концерт українських колективів.

1702

1709

[layerslider id=”89″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *