Толока до свята

Через кілька днів Україна відзначатиме 24-у річницю незалежності. З приводу цієї події, за ініціативою працівників Лебединського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції, 20 серпня ц.р. у невеликому скверику, що знаходиться на вулиці Героїв Майдану, провели толоку, присвячену Дню Державного Прапору України та Дню незалежності України.

Щоб зробити сквер чистішим та кращим до спільної праці разом з працівниками КВІ долучилися і засуджені до покарання у виді громадських робіт, а також притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт.

Спільними зусиллями правопорушників та працівників інспекції було виконано великий об’єм робіт, прибрано всю території скверу від сміття та листя, яке одразу вивозилось вантажним автомобілем.

1698

Така спільна ініціатива, на думку працівників інспекції – це гарний приклад для тісної та плідної співпраці та порозуміння, повернення правопорушників до правового суспільства, спрямовуючи їхню увагу на самовдосконалення та повернення до правослухняного способу життя.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *