Мужні серця захисників

Моя пісенна батьківщина –
Таланту й праці передзвін,
В вінку яскравім України,
Найкраща квітка – Лебедин.

У Лебединській ЗОШ №1 пройшов загальношкільний захід присвячений Дню міста та 72-ій річниці його визволення від фашистських загарбників на якому були присутні: заступник міського голови Василь Каща, методист міського відділу освіти Микола Римар, краєзнавець, історик, почесний громадянин міста Борис Ткаченко, засновник та керівник музею Бойової Слави Світлана Подвезько, учасник бойових дій, ветеран Великої Вітчизняної війни Олександр Кутковий та учасники бойових дій зони АТО В.М.Лісовицький та О.А.Машин.

У теплому дружньому колі гості, педагоги та учні, поринули у спогади тих далекий подій, які випали на долю, тоді, ще зовсім молодих юнаків, що так відважно стали захищати рідне місто від “непроханих” гостей. Слухаючи вражаючі розповіді чимало присутніх не залишилися байдужими, і це підтвердять сльози на їх очах.   Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів під час визволення рідного міста та учасників бойових дій зони АТО.

1691

1689

Діти вкотре переконалися, що любов до рідного краю, привита з дитинства, не зникає і в досить зрілому віці. Свою Батьківщину потрібно захищати. Нехай панує мир! І про це подбають справжні патріоти, які прагнуть захищати наше мирне небо.

Звісно, не обійшлося і без художніх номерів, які підготували учні, гарну пісню подарувала і  випускниця школи, Світлана Набок.

Закінчилася зустріч екскурсією, що була проведена у шкільному музеї. На згадку Борис Ткаченко подарував у шкільну бібліотеку авторську книгу.

Приємні враження від проведеної зустрічі, напевне, на довго залишаться в пам’яті всіх присутніх.

[layerslider id=”88″]

Лебединська ЗОШ №1

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *