Яка Ваша думка щодо перейменування вулиць у Лебедині?

Привиди Радянського Союзу й досі блукають Україною. На табличках із назвами вулиць їх більше, ніж справжніх героїв України.

Зважаючи на це, а також беручи до уваги прийняття нещодавно Верховною Радою України «декомунізаційного» пакету законів, Громадська рада міста Лебедина на своєму останньому засіданні, 12 червня ц.р., запропонувала звернутися до громади міста Лебедина, щоб почути їхню думку щодо можливого перейменування вулиць, площ, провулків в місті Лебедині.

Для цього на офіційному сайті Лебединської міської ради було створено тематичну сторінку – http://wp.me/P5W4Jp-3fF, де кожен житель міста може не тільки висловити свою позицію і проголосувати за один із запропонованих варіантів назви вулиці, а й запропонувати свій власний варіант, якщо існуючі йому не підходять.

За результатами голосування, орієнтовано через місяць, Громадською радою будуть проведені слухання, де розглядатимуться всі пропозиції. Також свої пропозиції можна подавати у письмовому вигляді на адресу виконавчого комітету Лебединської міської ради: вул. Пушкіна, 2 (відділ з питань внутрішньої політики, тел. 2-28-36) або електронною поштою на адресу – lebedinrada@ukr.net.

Натиснути сюди для переходу до голосування

Окремо звертаємо Вашу увагу: проводиться лише вивчення громадської думки, і тільки. Тож, прохання зважати на це, і не приймати це опитування близько до серця.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *