Міський голова зустрівся з учасником АТО

Вчора, 22 червня міський голова Анатолій Троян зустрівся з військовослужбовцем 56-ї бригади ЗСУ Юрієм Фесенко, який нещодавно повернувся із зони АТО.

Юрій Олексійович перебуває в зоні АТО з листопада 2014 року, де його з’єднання обороняє місто Маріуполь. Нещодавно він був відзначений спеціальною відзнакою ЗСУ «За оборону Маріуполя».

Міський голова був радий зустріти солдата, який мужньо і відважно захищав нашу Україну, і найголовніше живим і здоровим повернувся додому. Він побажав чоловіку міцного здоров’я, успіхів, сили… Анатолій Троян відзначив, що нашій країні потрібно побільше таких людей, які не занепадають духом і готові дальше виконувати свої військові зобов’язання й у вірі та правді боронити наші землі.

Також під час зустрічі були обговорені питання щодо поліпшення житлових умов родини учасника АТО та вирішенні інших проблемних питань. Зокрема, міський голова підкреслив, що у разі виникнення будь яких проблемних питань учасники АТО завжди можуть звертатися до міської ради  і обов’язково отримають необхідну допомогу.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *