На порядку денному – робота ринку

Актуальні питання роботи Лебединського ринку та заходи щодо покращення торгівельного обслуговування населення міста  обговорювали сьогодні на апаратній нараді з  міським  головою Анатолієм Трояном.

Послугами Лебединського ринку  користуються не тільки мешканці міста, а й навколишніх сіл Лебединського району. Для багатьох він став не тільки місцем праці, а й можливістю заробити на хліб. Проте умови, створені для купівлі-продажу на окремі групи товарів, м’яко кажучи, потребують покращення. До роботи ринку висловивли  свої зауваження міський голова Анатолій Троян, представники Держсанепідслужби та посадові особи міськвиконкому.

Зокрема, були озвучені вимоги щодо недопущення торгівлі сигаретами на продовольчому ринку, приведення до вимог санітарних норм торгівлю копченостями власного виробництва, торгівлю молочними продуктами із використанням вторинної пластикової тари та торгівлю живою рибою, тощо.

Відповідаючи на питання учасників наради, директор підприємства облспоживспілки «Лебединський ринок» Дмитро Морозов зазначив, що ринок намагається постійно розвиватися, вдосконалюючи свою роботу, надаючи якісні послуги населенню.

Загальна площа ринку складає 9652 кв. м, переважна її кількість – 6402 кв. м (66,3%) – відводиться під торгівлю. Згідно з паспортними даними на ринку облаштовано 577 місць, з них критих і відкритих столів – 167, в м’ясному павільйоні – 20, в молочному – 30, палаток та кіосків – 340. На ринку облаштовані 317 місць для продажу непродовольчих товарів та 260 торгових місць з продажу продовольчих товарів.

 Серед проблем, над якими працює адміністрація ринку, Дмитро Морозов назвав питання під’єднання ринку до каналізаційного колектору, що планується виконати до кінця ІІІ-го кварталу 2015 року, покращення ситуації із водопостачанням, обладнання громадської вбиральні на промисловому ринку та протидія стихійній торгівлі у невстановлених місцях.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *