КП “Комбінат благоустрою” повідомляє про коригування тарифу

У відповідності до п. 2.5. Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів, затвердженого наказом Мінрегіонрозвитку № 390 від 30.07.2012 року КП «Комбінат благоустрою» повідомляє про намір здійснити зміну діючих тарифів.

Діючий на сьогоднішній день тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів затверджений рішенням виконавчого комітету Лебединської міської ради № 84 від 25.04.2012 року «Про затвердження тарифів на послуги КП «Комбінат благоустрою».

Основні причини перегляду тарифу – суттєве зростання вартості його складових. Витрати зросли:  розмір  мінімальної заробітної плати  з 941 грн. до 1218 грн.,  або  на  29,4%,  нарахування на заробітну плату –  29,4%;   ціни  на ПММ  з 7,95 грн. до 20,00 грн. за літр – на  151%. Рівень відшкодування діючим тарифом фактичних витрат становить 48%.

 Згідно проведених розрахунків плановий тариф на вивезення твердих побутових відходів з урахуванням % рентабельності та ПДВ 20 % за 1м3 складатиме:

1.Вивезення  твердих побутових відходів сміттєвозом ГАЗ-53 :

для населення багатоповерхових будинків  та житлових кооперативів які обслуговують населення –  50,15   грн./куб.м. 3,34 грн.з одного мешканця в місяць

 для бюджетних, госпрозрахункових організацій та приватних структур  – 52,12 грн/куб.м.

  1. Вивезеннятвердих побутових відходів трактором :

для населення з будинків  приватного сектору – 54,54 грн/куб. м. з одного мешканця в місяць-5,68 грн/ куб.м.

для інших організацій та приватних структур – 54,54 грн/куб.

Структура тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів для окремих категорій:

Періодичність надання послуг з вивезення твердих побутових відходів КП «Комбінат благоустрою»:

Зауваження та пропозиції надавати впродовж 20 календарних днів  на адресу:  м. Лебедин  вул. Гастелло-31 (приміщення КП «Комбінат благоустрою»)  та вул. Пушкіна 2 (виконавчий комітет Лебединської міської ради)

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *