Комунальні підприємства інформують про наміри коригування тарифів

КП “Лебединська ЖЕК”

У відповідності до п. 2.4. Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів, затвердженого наказом Мінрегіонрозвитку № 390 від 30.07.2012 року КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора» повідомляє про намір здійснити зміну діючих тарифів шляхом коригування складових витрат за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення.

Діючий на сьогоднішній день тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій затверджений рішенням виконавчого комітету Лебединської міської ради № 181 від 22.10.2014 року «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора»».

У зв’язку із зростанням основних складових тарифу, а саме цін на будівельні матеріали на 33,84 %, паливно-мастильні матеріали на 30,11 %, електричну енергію на 50,21 % та збільшенням фонду заробітної плати на 22,97 %, що пов’язано з необхідністю проведення індексації грошових доходів громадян відповідно до Постанови КМУ від 17.07.2003 року № 1078 виникла необхідність перегляду діючих тарифів, так як рівень відшкодування квартиронаймачами фактичних витрат на сьогодні становить 87%.

Згідно здійснених розрахунків планується підвищення тарифу на послуги на 27 % і як наслідок обґрунтований тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з урахуванням рентабельності 5 % та ПДВ 20 %, за 1 метр квадратний загальної площі складатиме:

Пропозиції та зауваження щодо коригування тарифів просимо надсилати в письмовій формі за адресою м. Лебедин, вул. Піонерська, 44 або за телефонами 2-18-56, 2-18-69, 2-14-38 протягом 15 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 КП “Будинкоуправління Черемушки”

У відповідності до пункту 2.4. «Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структури цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», затвердженого наказом №390 від 30.07.2012 року Комунальне підприємство «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» повідомляє про намір здійснити зміну діючого тарифу шляхом коригування складових витрат за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення.

У зв’язку із зростанням основних складових тарифу, а саме: цін на будівельні матеріали на 40,0 %, паливно-мастильні матеріали на 17 %, електричну енергію на 50 % та збільшенням фонду заробітної плати на 18 %, що пов’язано з необхідністю проведення індексації грошових доходів громадян відповідно до Постанови КМУ від 17.07.2003 року № 1078 виникла необхідність перегляду діючих тарифів, так як рівень відшкодування квартиронаймачами фактичних витрат на сьогодні становить 85%.

Діючий тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій затверджений рішенням виконавчого комітету Лебединської міської ради № І82 від 22.10.2014року.

Згідно здійснених  розрахунків планується підвищення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій  на 20% і як наслідок обґрунтований тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, з урахуванням % рентабельності  та ПДВ 20 %, за 1 метр квадратний загальної площі складатиме:

Пропозиції та зауваження щодо коригування тарифів просимо надсилати  в письмовому вигляді на адресу: м. Лебедин, вул. Гастелло,195 КП «Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» протягом 15 днів з дати публікації.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *