ФК «Лебединець» – ФК «Спартак»: впевнена перемога наших футболістів

ФК «Лебединець»  зробив ще один крок на шляху до перемоги у літньому чемпіонаті Сумської області з футболу. 13-го червня на стадіоні «Авангард» в м. Суми лебединці здолали одного з серйозних супротивників – ФК «Спартак» з Білопілля.

На запеклу боротьбу налаштовувались не лише футболісти, а й вболівальники, яких було чимало, в тому числі і з нашого міста.

Команди показали цікавий і якісний футбол. Гра була напруженою з першої хвилини матчу. Для тих, хто прийшов вболівати і отримати порцію адреналіну, на полі було усе: і стрімкі прориви, і виход віч-на-віч з воротарем та багато чого цікавого.

Але вже з середини першого тайму краще виглядала наша команда, і рахунок 4:1 на користь ФК «Лебединець» став закономірним підсумком гри та справжнім подарунком футбольним фанам з міста Лебедина. Із 4 голів – 2 м’ячі забив Денис Калюжний, ще по одному – Микола Федорченко та Михайло Зерній.

Наступну гру наші футболісти зіграють вже на своєму власному полі 20 червня 2015 року проти ФК «Рогинці» з Роменського району. Початок гри, традиційно, о 15:00.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *