До Сумської ОДПІ за отриманням адміністративних послуг звернулося понад 43 тисячі платників податків

До Сумської ОДПІ за п’ять місяців поточного року звернулось 43532 особи за отриманням послуг платників податків. З них послугами Центрів обслуговування платників скористалося 21499 осіб. З початку поточного року було надано 2870 адміністративних послуг, у тому числі в ЦОП – 1841.

Серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У звітній період було надано 1497 цих послуг.

Також користуються попитом у суб`єктів господарювання послуги із реєстрації платників єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Так, за п’ять місяців 2015 року Центрами обслуговування платників було надано 92 зазначених послуги та 52 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Нагадуємо, що в Центрі обслуговування платників (м. Суми, вул. Баумана, 43) надаються консультації в заповненні заяв та декларацій, податкової звітності, проводяться семінари, надається інформація про реквізити рахунків для зарахування коштів в бюджети, надається безкоштовне програмне забезпечення для формування та надання податкової звітності, прийом звітних та інших документів платників податків, надання публічної інформації.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *