Стан пожежної безпеки в місті

8 червня, на апаратній нараді у міського голови розглянуті питання щодо забезпечення пожежної безпеки в місті Лебедині.

Начальник Лебединської ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області Андрій Кан акцентував увагу присутніх на активізації проведення заходів з мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежною безпекою через посушливу погоду на території Лебедина і сіл міської ради та доповів про ситуацію в місті з початку 2015 року.

Зокрема, було відзначено, що з початку 2015 року в місті Лебедині були ліквідовані 12 пожеж, що завдали збитків на більш, ніж 298 тис. грн. Вогнем пошкоджено 10 будівель та одна одиниця транспорту. Також під час пожежі, загинула 1 особа, ще двоє отримали травми.

З метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації та пожежі в Лебедині, за рахунок міського бюджету Лебединською ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області сформовано оперативний резерв паливно-мастильних матеріалів, запчастин тощо.

Також в 2015 році фахівцями УДСНС України в місті було знешкоджено один артилерійський снаряд та мінометна міна часів війни 1941-1945 років.

Для посилення координації між міською владою та Лебединською ДПРЧ-18 УДСНС України в Сумській області міський голова Анатолій Троян доручив вжити вичерпних заходів щодо недопущення спалювання сміття в місті, посилити роз’яснювальну роботу серед населення з даного питання, посилити спостереження за лісовими масивами.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *