В яскравому сузір’ї талантів

Це було їхнє, дитяче свято, що протягом кількох годин дзвеніло на центральній міській площі радісними піснями, радувало чудовими таночками.

Милувалися своїми дітками мами і тата, дідусі й бабусі, пишалися ними вчителі, керівники творчих колективів. Адже юні співаки, танцюристи під час виступів, причому у вишуканих сценічних костюмах, виглядали справжніми артистами. І всі дорослі були впевнені, що наші лебединські діти — найкращі!

Про це сказав у своєму вітальному слові й міський голова Анатолій Троян, подякувавши вчителям та батькам, а дітям побажав миру, щастя і світлого майбутнього.

Відкрили свято духовий оркестр школи мистецтв та молодша група танцювального колективу «Веселка». Далі присутніх тішили своїми хореографічними та вокальними номерами вихованці навчальних закладів та місцевих творчих колективів.

1323

1327

Дитяче свято, організоване міським відділом культури, пройшло надзвичайно весело та цікаво, а концертно-розважальна програма була дуже насиченою. Кожен маленький учасник свята мав змогу відчути себе справжнім митцем, прийнявши участь у конкурсі «Малюнку на асфальті». Щоб діти розважилися були організовані дитячі атракціони, ігри та різноманітні майстер-класи. Також юні відвідувачі взяли участь у конкурсі талантів, чим дуже потішили як себе так і своїх батьків.

Свято закінчилося, але скільки радісних вражень отримали діти! Їм аплодували, їх вітали, для них приготували солодкі подарунки. Тож, із незабутніми враженнями та нетерпінням вони будуть очікувати повтор у наступному році.

1340

1345

1350

[layerslider id=”77″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *