Мистецькі обрії дитячої творчості

29-30 травня у місті Київ відбувся XIV Всеукраїнський конкурс юних композиторів-виконавців «Жива музика». Кращі молоді композитори з усієї України представили свої твори перед вельмишановним журі, членами якого є класики Української сучасної музики – Генадій Сасько та Віктор Степурко, на чолі з Михайлом Чембержі – головою Національної музичної спілки України та заступником – Ігорем Щербаковим – головою Національної спілки композиторів.

Від нашого міста представницею стала учениця Лебединської дитячої школи мистецтв Дар’я Гордієнко (клас викладача Олега Балабана). Її твір «Спогади» не зміг залишити байдужим жодного слухача, торкнувшись своїм заворожуючим павутинням срібних звуків найпотаємніших струн їхніх душ.

Високо оцінили твір і професійне журі, підтримавши Дар’ю високими балами. Вона стала лауреатом ІІ премії, випередивши багатьох конкурсантів з таких міст як Київ, Харків, Львів, Одеса, Запоріжжя та багатьох інших.

Лебединщина нагадує про себе сьогодні всій Україні, продовжуючи дивувати поціновувачів високого мистецтва своїми самобутніми талантами, народженими на своїй землі.

Тепер будь-хто зможе прослухати авторський твір Дар’ї Гордієнко у власному виконанні www.youtube.com/watch?v=lwW3GycwTvI та підтримати її на такому тернистому але дивовижному шляху, що веде до зірок.

1360

1362

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *