В Лебедині масово крадуть кришки від каналізаційних люків

За останній кілька днів в Лебедині різко зросла кількість крадіжок металевих кришок люків. Так, за одну ніч (з 24 на 25 травня), зловмисники викрали в місті одразу десять кришок каналізаційних люків.

Проблема ситуації, що склалася, не лише у тому, що їх відновлення досить затратне, але й у тому, що відкрита каналізація, поки виявлять зникнення кришок, загрожує здоров’ю та життю лебединців. 

Зникають кришки як на проїжджих частинах, так і на прибудинковій території, тому в зоні ризику – і пішоходи, і велосипедисти та водії. Лебедин є містом із достатньо жвавим дорожнім рухом, тому подібні ситуації несуть особливо велику небезпеку.

25 травня ц.р. під час апаратної наради міський голова Анатолій Троян звернувся до правоохоронних органів якнайшвидше відреагувати на проблему, посилити патрулювання та вжити усіх можливих заходів, щоб унеможливити крадіжки у майбутньому та спіймати зловмисників, які крадуть власність городян та ставлять під загрозу їхнє здоров’я.

Також Анатолій Троян звернувся до власників металоприймальних пунктів з проханням не приймати каналізаційні люки та повідомляти про такі факти міліцію і міську владу. У протилежному випадку міська рада залишає за собою право ініціювати питання щодо притягнення власників таких пунктів до відповідальності та клопотати про позбавленні їх ліцензії.

Лебедин – затишне та спокійне місто, і такі злочини, як крадіжка люків – не припустимі, зауважив міський голова.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *