Питання утримання дитячих майданчиків на особливому контролі

На цьому наголосив міський голова Анатолій Троян 18 травня ц.р. під час останньої апаратної наради, де розглядалося питання про стан утримання дитячих та спортивних майданчиків в місті Лебедині.

Очільник міста відзначив, що це питання є вкрай актуальним, адже дозвілля дітей і підлітків, зокрема, в літній період зосереджується в основному на відкритих дитячих та спортивних майданчиках, які розташовані як у міських парках і скверах, так і на прибудинковій території багатоквартирних будинків.

Нещодавно всі дитячі і спортивні майданчики нашого міста були обстежені спеціалістами управління ЖКГ. Інформуючи присутніх про результати перевірки, в.о. начальника управління Ярослав Скорняков акцентував увагу на роботі з обстеження і приведення існуючих майданчиків до безпечної експлуатації. Стан дитячих та спортивних споруд в цілому в Лебедині є задовільним, а незначні недоліки з укріплення та заміни непридатного обладнання або вже виправлені, або будуть усунені у найкоротші терміни.

Зокрема, працівниками комунального підприємства «Комбінат благоустрою» вже проведені роботи з фарбування ігрових елементів майданчика у сквері Молодіжному, проведено ремонт гойдалок-балансирів, завезено пісок та підготовлено прилеглу територію. Аналогічні роботи проведені на майданчиках по вул. Першогвардійській (в сквері Радянської армії) та в мікрорайоні Черемушки. Там же проведено зрізку аварійних дерев та роботи з озеленення території.

Значний обсяг робіт з підготовки дитячих майданчиків проведений комунальним підприємством «Лебединська ЖЕК». Також, невдовзі в місті планується встановлення двох нових дитячих майданчиків по вул. Першогвардійська, 38 та пров. Верстатників, 5. Роботи по виготовленню цих майданчиків вже замовлені підряднику.

Під час наради Анатолій Троян дав доручення керівникам комунальних підприємств КП «Комбінат благоустрою», КП «Лебединська ЖЕК» та КП «Будинкоуправління Черемушки», у чийому віданні знаходяться дитячі майданчики, протягом найближчих днів ліквідувати усі недоліки, які ще залишаються. Також, від сьогодні вводиться практика постійних об’їздів та обстежень дитячих спортивних та ігрових майданчиків. Це, на думку міського голови, дасть можливість більш оперативно стежити за технічним станом майданчиків та проводити їхній ремонт у разі необхідності.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *