Лебединці отримали власне житло

В квітні цього року мрії шести лебединських родин про власне житло стали реальністю. Першим ордер на житло і ключі від 2-кімнатної квартири отримав 24 квітня ц.р. учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Василь Костянтинович Солод, що перебував на квартирній черзі майже 23 роки.

Ще п’ять лебединських сімей отримали ключі від своїх квартир 29 квітня. Вручаючи їм ордери та ключі, міський голова Анатолій Троян зазначив, що це приємна подія для всього міста, адже люди отримують житло. На його переконання, коли людина має свій дім, то тоді вона почуває себе зовсім по іншому, а особливо, коли житло отримують діти-сироти.

Цього дня ключі від 1-кімнатних квартир в багатоквартирному будинку по вул. Леніна, 32 «а» отримали діти сироти Євгенія Нефьодова та Яна Хоменко, що перебували на квартирному обліку з 2007 року, як позачерговики, також 1-кімнатну квартиру отримав Віктор Громека, що стояв в черзі, майже 29 років. В цьому ж будинку 2-кімнатну квартиру отримала Тетяна Петренко (на черзі з 1981 року). В будинку по вулиці Дрьоміна, 10 2-кімнатну квартиру отримала багатодітна родина Олени Калюжної. Олена Леонідівна втратила свого чоловіка, і тепер сама виховує малолітніх дітей.

Для кожного із щасливців власна квартира стала справжнім дарунком долі, на який вони чекали дуже довго.

До речі, ще одна 3-кімнатна квартира буде невдовзі передана родині учасника бойових дій на території інших держав. Сьогодні по цій квартирі оформлюються останні документи.

Слід сказати, що такого масового розподілу житла наше місто не знало вже більше 10 років. Нагода видати одразу сім квартир з’явилася лише після того, як із будинку по вул. Леніна, 32 «а» була перенесена Станція юних техніків.

Анатолій Троян побажав лебединцям щасливого життя та пообіцяв, що міська влада намагатиметься допомагати їм і надалі.

1024

1026

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *