Нагорода за добрі справи

093414 квітня міський голова Анатолій Троян в урочистій обстановці вручив відзнаку, посвідчення та свідоцтво про присвоєння звання «Почесний меценат м. Лебедина» – директору ТОВ «Укртранспневматика» Олександру Миколайовичу Огієнку.

Слід підкреслити, що Олександр Огієнко другий чоловік з 2008 року, що удостоївся цієї відзнаки, після Владислава Бухарєва.

Як відзначає мер міста Анатолій Троян – Олександр Огієнко користується заслуженим авторитетом серед лебединців. І справа не лише в тому, що за останні 10 років під його керівництвом найбільше підприємство Лебедина стало одним із лідерів галузі України, забезпечуючи добробут сотень лебединських сімей, а в тому, що Олександр Огієнко є справжнім патріотом нашого міста.

На своїй посаді керівника, Олександр Огієнко займаючи активну життєву позицію, щороку надає величезну благодійну допомогу місту Лебедину, що використовується на благоустрій міста, будівництво дитячих майданчиків, а також підтримку розвитку духовності, культури і спорту. І обсяг такої допомоги вже давно вимірюється сотнями тисяч гривень.

Питання присвоєння цього почесного звання Олександру Огієнку підтримала і Рада директорів підприємств нашого міста. Рада вважає, що у нинішній складній ситуації, в період економічної кризи, який ми зараз переживаємо, справа благодійництва і меценатства, якою займається Олександр Миколайович Огієнко – це яскраве підтвердження справжнього патріота м. Лебедина.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *