В Лебедині новий біл-борд з учасником АТО

В рамках Всеукраїнської кампанії в підтримку мобілізації у всіх містах України з’явилися відповідні білборди. Однак, якщо в інших містах Сумщини з рекламних щитів захищати країну закликають вояки з усієї території України, то у Лебедині на «борді» наш земляк – учасник АТО, який нещодавно відвідав Лебедин – Богдан Гримайло.

Перший білборд з Богданом встановлено 09 квітня ц.р. на перехресті пл. Волі та вул. Леніна. Макет цього білборду підготовлений«Дизайн-студією ЛВ», а виготовлений білборд за спонсорські кошти приватного підприємця Олександра Бакликова.

Міський голова Анатолій Троян наголошує, що «Ми ще раз і ще раз пояснюємо громадянам про важливість проведення вже 5-ї хвилі мобілізації. Про це говорять ЗМІ, пишуть на білбордах, показують по телебаченню. Розповідати про це повинні саме ті земляки, які добросовісно і чесно виконують свій обов’язок перед Україною. Інформаційну політику треба продовжувати, щоб підняти дух патріотизму і відповідно спонукати громадян до виконання власних обов’язків перед Вітчизною».

 0921

0919

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *