Колектив Сумської ОДПІ зустрів демобілізованого колегу

Нещодавно було демобілізовано працівника Сумської ОДПІ – начальника відділу оподаткування юридичних осіб Ярослава Деменка. Його радо зустрів колектив інспекції.

Ще з часу першої хвилі мобілізації пан Ярослав проходив службу в Сумському прикордонному загоні. Тривалий час перебув у зоні АТО в Луганській області. За забезпечення правопорядку на державному кордоні механік-водій мобільної прикордонної застави «Суми» Ярослав Деменко відзначений грамотою Сумської обласної ради.

Охороняючи державний кордон, головною метою військового підрозділу Ярослава Деменка було – виявлення диверсійно-розвідницьких груп ворога. «Доводилося брати участь у боях, в яких, на жаль, загинули наші побратими. З поля бою вивозив ранених і загиблих. Супротивники обстрілювали нас з гаубиць, але, дякуючи Богу, врятували бліндажі, хоча згоріло тоді все: одяг, харчі, зброя. Обстріл тривав до того часу аж поки ліс вигорів до тла. Психологічно все це витримати непросто, але я знав куди йду і які ризики мене очікують», – згадуює військові будні Ярослав Вікторович.

В.о. начальника Сумської ОДПІ Олексій Полив`яний під час урочистої зустрічі Ярослава Деменка колективом, зауважив: «Ми всі з нетерпінням чекали Вашого повернення, Ярославе Вікторовичу! Рік тому Ви прийняли рішення захищати Україну – це вчинок сильного чоловіка і патріота! Я як керівник інспекції пишаюся тим, що в нашому колективі працюєте Ви – справжній громадянин і відповідальний працівник».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *