ПЛАНЕТА ЗІРОК – 2015

З метою  виявлення та підтримки талановитих творчих дітей, розвитку нових напрямків в сучасному мистецтві 29 березня у  місті Суми відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Планета зірок – 2015».

Фестиваль проходив у 6 номінаціях: естрадний танець, сучасний танець, класичний танець, бальний танець, народний танець, стилізований народний танець. У конкурсі взяли участь  80 колективів з різних куточків України, серед них був і хореографічний колектив «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) Лебединського центру  позашкільної освіти.

Хореографічні колективи оцінювало високоповажне журі, до складу якого входив срібний  призер проекту «Танцюють всі» Дмитро Масленніков.

На конкурс «Соняшник» представив 2 хореографічні композиції. У виконанні старшої групи «Свінг» зачарував глядачів і суддів своєю новизною, манерою виконання, а хореографічна постановка «Підманула, підвела» у виконанні середньої групи здивувала своєю неповторністю. Виступи наших вихованців викликали у глядачів шквал емоцій та оплесків.

І ось настала хвилююча мить нагородження, і як результат,  І місце посіла старша група, ІІІ місце завоювала середня група. За активну популяризацію традиційних та сучасних напрямів хореографічного мистецтва Ірина Усенко була нагороджена  дипломом та кубком управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, Федерації естрадного танцю Донецької області.

Тож, тепер залишається очікувати нових перемог та неперевершених виступів хореографічного колективу «Соняшник». Бажаємо його вихованцям та керівнику творчих здобутків, невичерпної наснаги і вдячних глядачів!

 [layerslider id=”50″]

Центр позашкільної освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *