Лебединські афганці відправили в зону АТО гуманітарний вантаж

Члени Лебединського союзу ветеранів Афганістану «Титан» Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану (яку очолює народний депутат України та радник Президента – Сергій Куніцин) наприкінці березня ц.р. у черговий раз зібрали і доставили безпосередньо в зону АТО продукти харчування, теплі речі, засоби гігієни та листи з малюнками від дітей нашого міста – українським бійцям.

Голова місцевого Лебединського союзу афганців Анатолій Колесник розповідає, що допомагають всі: від дітей, до людей похилого віку.

Тож ініційовану афганцями акцію підтримали чимало наших городян та лебединських бізнесменів. Зокрема, завдяки активній позиції директора ТОВ «Лебединська рибо- водо-меліоративна станція» Віталія Шапошникова, приватного підприємця Андрія Вирівського (маг. «Нептун»), колективу маг. «Аврора», учнів Лебединського ВПУ лісового господарства, Лебединської громади Свято-Вознесенської церкви та Лебединської організації Товариства Червоного Хреста України (керівник Наталія Сиворакша) вдалося у найкоротші терміни і зібрати необхідну для воїнів допомогу.

Весь зібраний вантаж лебединці доставили до однієї з військових частин ЗСУ у Луганській області, де служать наші земляки з Сумської області. У відповідь військові дякують лебединцям «за тепло, яке відчувається у посилках, у зібраних речах – це тепло зігріває бійців у всіх сенсах!», говорять наші земляки.

«Ми, афганці, як ніхто краще знаємо, що таке війна. І наш прямий обов’язок – підтримувати і допомагати тим, хто воює, щоб зберегти цілісність нашої України», — зазначив Анатолій Колесник.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *